Pennor by Anneko design

Anneko erbjuder vackra svensk-designade och miljövänliga kort och andra pappersprodukter för alla speciella tillfällen i livet. Många av våra stora kort säljs också med fröband som går att plantera. Anneko kommer ut med nya kollektioner av kort varje år, vilket betyder att det alltid finns nya och fräscha kort att välja mellan. Anneli Asplund är hjärtat bakom anneko design. Hon är konstnär och designer av annekos produkter.

Anneli Asplund är hjärtat bakom Anneko design

Det är lätt att känna igen Anneli Asplunds färgsprakande och glada motiv. Hon inspireras av miljön och arbetar med den i åtanke. För inte måste miljövänligt vara lika med tråkigt....Anneli är född och uppvuxen i Sverige, men gav sig tidigt ut för att resa och se världen. Och det var på resande fot hon träffade kärleken Richie, 1995. Han kom från Australien och efter några år tillsammans tog Anneli steget och flyttade dit. Och det var i Australien som idén att designa miljövänliga kort uppkom och hennes företag tog form.I Australien är miljömedvetenheten stor, och det fick Anneli att fundera på om hon skulle kunna kombinera sina två stora intressen, miljö och målning, och göra något av det.Så väcktes tanken på att tillverka hälsningskort och komplettera dessa med ett fröband. Korten skulle vara miljövänliga och fröbandet ett enkelt och kul komplement som mottagaren kunde plocka av och plantera precis som det var.“Våra kort står för omtanke. Inte bara omtanke om den som får kortet, utan även för omtanke om vår miljö och vår framtid” - Anneli Asplund

Numera finns det mer produkter i Annekos sortiment än bara kort. Brickor, disktrasor, noteringsblock och pennor kan du även hitta. Och ännu mer är på gång, så titta in ofta!

Pennor

There are no products matching the selection.